Podpora webové kamery ve webových oblastech

Automaticky přeloženo z Deepl

Díky COVID-19 se vzdálená kancelář stala novým standardem a videokonference se pro profesionály stávají samozřejmostí. V důsledku toho začíná stále více profesionálů do svých aplikací vplétat funkce videokonferencí. Abychom vám umožnili zobrazovat videokonference z různých zdrojů, jako je Zoom, Microsoft Teams a další, podporujeme nyní audio a video streamy ve webových oblastech!

Podpora HDI_Webcam ve webové oblasti

Pokud chcete ve webové oblasti používat webovou kameru, musíte nejprve vytvořit webovou oblast se zaškrtnutým parametrem Use embedded Web rendering engine:

Podpora videostreamů ve webových oblastech je automatická. Záleží na parametrech vašeho systému:

  • V systému Windows: Nastavení > Soukromí > Kamera

blank

  • V systému macOS: Nabídka Apple > Předvolby systému > Zabezpečení a soukromí > karta Soukromí.

blank

Chcete-li tuto funkci vyzkoušet, stačí si stáhnout výše uvedený HDI. Webovou kameru vyzkoušíte ve video prvku HTML nebo tak, že se připojíte ke schůzce na Zoomu. Dejte nám vědět, co si o této nové funkci myslíte, na fóru 4D!

Fabrice Mainguené
- Product Owner -Fabrice Mainguené se připojil k týmu 4D Program v listopadu 2016. Jako Product Owner má na starosti psaní uživatelských příběhů, které následně převádí do funkčních specifikací. Jeho úkolem je také zajistit, aby dodaná implementace funkcí splňovala potřeby zákazníků.Po získání bakalářského titulu v oboru informatiky na CNAM nastoupil Fabrice do malé softwarové vydavatelské společnosti jako vývojář Windev. Poté pracoval pro různé společnosti v oblasti průmyslu a obchodu jako vývojář aplikací Windev a webových aplikací a také jako technický poradce pro nové funkce.