4D v15.3 – Certifikovaná verze aktualizace Windows 10 ‚Anniversary Update‘

Automaticky přeloženo z Deepl

Minulý týden byla vydánaverze 4D v15.3, která je certifikovaná pro Windows 10 Anniversary Update.

Kromě certifikace Windows 10 ‚Anniversary Update‚ je v této údržbové verzi zabudována poslední aktualizace knihovny OpenSSL, aby byla zachována vysoká úroveň zabezpečení v systému 4D i ve vaší aplikaci.

A co macOS Sierra?
Kvůli nestabilitě, která se objevila ve druhé verzi macOS Sierra 10.12.1, vydané společností Apple 27. října, jsme bohužel museli proces certifikace Sierry odložit.
Chcete-li se o tomto tématu dozvědět všechny podrobnosti, doporučujeme vám přečíst si poznámky k vydání.

Chcete-li si stáhnout 4D v15.3, navštivte ještě dnes webové stránky 4D.

Laurent Launay
- Manažer firemního marketingu -Laurent nastoupil do společnosti 4D SAS v dubnu 2014 jako manažer produktového marketingu. Podílel se na aktivní propagaci uvedení programu R-release na trh. Laurent se nyní stará o marketingové aktivity a dohlíží na to, aby všechny zavedené komunikační nástroje a strategie byly vždy v souladu s očekáváním zákazníků.S inženýrským vzděláním a v takové společnosti, jako je 4D, není od marketingu k produktům a zákazníkům nikdy daleko.Před nástupem do společnosti 4D pracoval Laurent jako manažer marketingu a rozvoje podnikání pro mezinárodní dodavatele softwaru pro mobilní operátory a poskytovatele internetových služeb.